מלון AZIMUT שמאי (הדמיה: ברנוביץ'-קרוננברג אדריכלים)
מלון AZIMUT שמאי (הדמיה: ברנוביץ'-קרוננברג אדריכלים)

זה מלון היוקרה שייפתח בירושלים עם חיים כהן בחזית הקולינרית

בהשקעה של יותר מ־150 מיליון שקל, רשת המלונות הבינלאומית AZIMUT תפתח בסוף השנה את המלון הראשון שלה בישראל, במרכז ירושלים: 122 חדרים, רופטופ עם בריכה ונוף פנורמי לעיר, והפתעה קולינרית: מסעדה של השף חיים כהן, שתציע מטבח ירושלמי שורשי בגרסה עכשווית

פורסם בתאריך: 9.6.26 13:22

מלון חדש ומסקרן צפוי להצטרף בקרוב למפת התיירות והאירוח של ירושלים. בסוף השנה צפויה רשת המלונות הבינלאומית AZIMUT Hotels להשיק את המלון הראשון שלה בישראל – מלון AZIMUT שמאי ירושלים, שיוקם בלב העיר, סמוך למדרחוב בן יהודה.

המלון החדש, בהשקעה של יותר מ־150 מיליון שקל, יכלול 122 חדרים וסוויטות בשמונה קטגוריות שונות, ויציע חוויית אירוח בינלאומית עם אופי ירושלמי מובהק. על עיצוב המלון הופקדו האדריכלים ברנוביץ' וקרוננברג, שבחרו לשלב בין קווים אורבניים עכשוויים לבין חומריות בהשראת האבן הירושלמית.


מלון AZIMUT שמאי (הדמיה: ברנוביץ'-קרוננברג אדריכלים)

מלון AZIMUT שמאי (הדמיה: ברנוביץ'-קרוננברג אדריכלים)


אחת האטרקציות המרכזיות במלון צפויה להיות קומת הגג, שבה יוקם מתחם רופטופ רחב היקף הכולל בר־מסעדה, בריכה פתוחה ונוף פנורמי אל העיר. המתחם ישלב פינות ישיבה מודולריות, בר קוקטיילים וחלל שיוכל לארח אירועים פרטיים ועסקיים. בשעות הערב הוא צפוי להפוך למוקד בילוי עירוני שיציע חוויה צעירה, אלגנטית ואורבנית בלב ירושלים. בנוסף יכלול המלון חדרי טיפולים מאובזרים ושירותים נוספים המיועדים הן לאורחי המלון והן למבקרים מבחוץ.

גולת הכותרת של הפרויקט היא שיתוף הפעולה עם השף חיים כהן, שיוביל את כל המערך הקולינרי של המלון – מארוחות הבוקר ועד תפריט הרופטופ. במסגרת המהלך יפתח כהן את מסעדת Jeruz, שתמוקם בקומת הקרקע של המלון ותהיה פתוחה הן לאורחי המלון והן לקהל הרחב. המסעדה תציע מטבח ירושלמי שורשי וכשר בפרשנות עכשווית לאורך כל שעות היום.

בחלל המסעדה יוקם גם חדר פרטי לאירוח אירועים ומפגשים, כחלק מהשאיפה להפוך את המקום למוקד קולינרי משמעותי עבור תושבי העיר ומבקריה.


מלון AZIMUT שמאי (הדמיה: ברנוביץ'-קרוננברג אדריכלים)

מלון AZIMUT שמאי (הדמיה: ברנוביץ'-קרוננברג אדריכלים)


רשת AZIMUT Hotels נוסדה לפני כ־20 שנה ומפעילה כיום כ־70 מלונות ומתחמי ספא ברחבי העולם. פתיחת מלון שמאי בירושלים תסמן את כניסתה הרשמית לשוק הישראלי.

ברשת מציינים כי המלון החדש נועד לשלב בין סטנדרטים בינלאומיים לבין חוויה מקומית אותנטית, ולחבר בין מורשתה הייחודית של ירושלים לבין עולמות האירוח, הקולינריה והבילוי העכשוויים.

עם פתיחתו צפוי AZIMUT שמאי ירושלים להציע מודל אירוח חדש בעיר: כזה המשלב בין אווירה ירושלמית, עיצוב מוקפד, קולינריה מובילה וחוויית גג ייחודית הצופה אל אחד הנופים היפים בישראל.

 

תגובות

אין תגובות

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר