החשוד, יחיאל בשארי (צילום: דוברות המשטרה)
החשוד, יחיאל בשארי (צילום: דוברות המשטרה)

המשטרה מפרסמת תמונת חשוד בעבירות מין בקטינים בעיר העתיקה

החשוד, יחיאל בשארי מירושלים, חשוד בביצוע עבירות מין בקטינים במהלך התקופה האחרונה. המשטרה מנסה לאתר קורבנות נוספים שנפגעו ממעשיו

פורסם בתאריך: 28.3.25 08:00

יחיאל בשארי, תושב ירושלים בשנות ה-40 לחייו, נעצר על ידי בלשי מרחב דוד במחוז ירושלים בחשד לביצוע עבירות מין בקטינים בעיר העתיקה במהלך התקופה האחרונה.

חקירת החשדות נגד בשארי החלה בעקבות דיווח שהתקבל במשטרה בשבוע שעבר. אתמול (רביעי) הוא הובא לדיון בבקשת המשטרה להארכת מעצרו בבית המשפט, לצורך המשך החקירה בעניינו ומיצויה, ומעצרו הוארך.

במשטרה חושדים, כי ישנם קורבנות נוספים שנפגעו ממעשיו של בשארי, ובשל הצורך החקירתי, מבקשת המשטרה מכל מי שנפל קורבן למעשיו לפנות לאחת מתחנות המשטרה או למוקד 100.

"משטרת ישראל תמשיך לחקור ביסודיות וברגישות כל חשד לביצוע עבירות מין, במטרה להגיע לחקר האמת ולמצות את הדין עם עברייני המין באשר הם", נמסר בהודעת המשטרה.

תגובות

אין תגובות

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר