מעצר חשוד (צילום ארכיון: דוברות המשטרה)
מעצר חשוד (צילום ארכיון: דוברות המשטרה)

חשד: פיתו קורבנות לבוא למפגשים עימם, שדדו ותקפו באלימות קשה

משטרת ירושלים עצרה שבעה צעירים מירושלים, בהם חייל בשירות סדיר, בחשד שקבעו מפגשים עם קורבנותיהם באמצעות אפליקציות מסרים ולאחר מכן שדדו ותקפו אותם באגרופים, מקלות וסכינים. כתב אישום נגדם יוגש בקרוב

פורסם בתאריך: 20.4.25 14:26

צעירים מירושלים, בני 19-15, חשודים כי קבעו מפגשים עם קורבנותיהם באמצעות אפליקציות מסרים – ביניהן טלגרם – ולאחר שאלו הגיעו למקום, תקפו אותם באלימות קשה ושדדו מהם כסף ורכוש.

החקירה החלה לאחר שבתחנת מוריה שבמרחב ציון התקבלו מספר תלונות, מהן עלה כי הקורבנות הוזמנו למפגשים תחת אמתלה של היכרות למטרות מין או סמים, אך מיד בהגיעם למקום המפגש בשכונת גילה, הותקפו בידי החשודים באלימות שכללה אגרופים, שברי בקבוקים, מוטות ברזל ואף סכינים.

באחד המקרים הקשים, שהתרחש ב-25 במארס, נפצע קורבן, שהוזמן למפגש מיני עם אישה כביכול, לאחר שהחשודים שברו בקבוק על ראשו, היכו אותו במוט ברזל, ניסו לשדוד ממנו את הטלפון ושעון היד – ולבסוף שדדו ממנו כ-2,000 שקלים במזומן.

 

 

לאחר חקירה סמויה, הצליחו בלשי המשטרה ליצור קשר עם חלק מהחשודים ולקבוע עימם "מפגש נוסף". הפעם המתין להם שוטר סמוי, ועם הגעתם – נעצרו ארבעה מהם "על חם", כשבלשים נוספים פרוסים בשטח. מעצרם הוארך לצורך המשך החקירה.

בהמשך אותרו ונעצרו שלושה חשודים נוספים, בהם לוחם בצה"ל, בן 19. גם הם נחקרו ומעצרם הוארך. במשטרה ציינו כי בידי החוקרים ראיות הקושרות את כלל שבעת החשודים לחמישה מקרי תקיפה ושוד שונים.

יצוין כי הוגשה לבית משפט השלום בירושלים הצהרת תובע מטעם פרקליטות מחוז ירושלים לקראת הגשת כתב אישום. בית המשפט נעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרם.

 

תגובות

אין תגובות

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר