מסעדת Orgado (צילום: רון ירקוני, יחסי ציבור)
מסעדת Orgado (צילום: רון ירקוני, יחסי ציבור)

הביסטרו הבשרי החדש במחנה יהודה

מסעדת הביסטרו ORGADO בשוק מחנה יהודה פועלת בימים ראשון עד חמישי, ומגישה תפריט עשיר, כשר ומגוון של מנות פיוז'ן. במקום ניתן לקיים אירועים פרטיים ועסקיים בהתאמה אישית

פורסם בתאריך: 10.8.23 13:05

מסעדת הביסטרו ORGADO פועלת בשוק מחנה יהודה בהובלת השף קובי קחלון, מגישה תפריט עשיר, כשר ומגוון של מנות פיוז'ן על בסיס חומרי גלם טריים ועונתיים עם שילובים שנבחרו בקפידה ונרכשים מידי יום בשוק מחנה יהודה הצמוד. הדגש שנתן השף בבניית התפריט הוא על מנות ראשונות מעולות, דוגמת הפריקסה טלה מפורק שכבר עתה, מעט לאחר הפתיחה, כבר הוכתרה על ידי הלקוחות למנת הדגל שאסור לפספס בשום ביקור במקום.

אורגדו פתוחה בימים ראשון עד חמישי, החל מהשעה 12:00, ומגישה תפריט מותאם לארוחת צהריים. בשעות הערב מתחלף התפריט ומוגש תפריט ערב עם שלל מנת מיוחדות שישתלבו מעולה עם כוס יין או קוקטייל טוב ולצד אווירה שמחה ומלאה באנרגיות טובות. בימי שישי מוגש תפריט צהריים ובמוצ"ש תפריט ערב. במקום ניתן לקיים אירועים פרטיים ועסקיים בהתאמה אישית, בזכות המקום שפועל בשתי קומות ומספק בין השאר גם חדר פרטי.

בראשונות תמצאו בין השאר את המנות הבאות: סלט אורגדו, מיקס חסות וסלק מעושן, וינגרט תפוחים, בזיליקום זרעי צ'יה, ענבים ופקאן (65 שקלים), קרפציו פילה בקר: ארוגלה, שמן זית, בלסמי מצומצם, קרם חציל שרוף, צנונית, בצל סגול כבוש בסומק, שום קונפי וברוסקטה (72 שקלים), סיגר שקדי עגל ופרגית: זיתים שחורים, אריסה, שום, אורגנו ולימון . סלטון של תרד בצל וחומוס גרגרים, קרם פלפלים וצלפים. מוגש 2 יחידות (55 שקלים), ביס בורגר מנתחים מובחרים: בצל מקורמל בבירה, איולי צ'יפוטלה, עגבניה, קורנישונים, חסה וצ'יפס ארטישוק ירושלמי (37 שקלים), קבב דג: נענע, בזיליקום, כוסברה,לימון כבוש, בצל סגול, צילי חריף. סלסה של זוקיני ועגבניות, על קרם שקדים (73 שקלים), פריקסה טלה מפורק: ברוטב טריאקי ביתי, איולי בזיליקום, כוסברה נענע ובוטנים גרוסים מוגש 2 יחידות (78 שקלים).


מנות Orgado (צילום: גיל אבירם)

מנות Orgado (צילום: גיל אבירם)


בתפריט העיקריות תמצאו בין השאר את המנות הבאות: ניוקי פטריות: קרם שורשים פטריות מלך היער ירדן ושימאגי מוקפצות בשמן זית וטימין, שברי אגוזי לוז מקורמלים (78 שקלים), פילה סלמון ברוטב וויסקי דבש ושום, כרוב לבן פחמים, גרמולטה עשבים אנדיב מקורמל ויוגורט קשיו (128 שקלים), אנטריקוט מיושן ומעושן: תפו"א קריספי, שום קונפי, וצ'ימיצ'ורי עונתי (186 שקלים), צלעות טלה: 300 גרם קרם ארטישוק ירושלמי, פריקי, תרד, חצילים, ציר טלה, אורגנו טרי (225 שקלים).

בגזרת הקינוחים: פאי פקאן: רוטב טופי, קרמבל חמאת בוטנים וגלידה וניל (48 שקלים), מילפי שוקולד ופיסטוק: שכבות שוקולד קראנץ, קרם שוקולד בלגי, רוטב פיסטוק ושברי פאג (48 שקלים), פבלובה ליצ‘י: קרם "מסקרפונה" סבלה פטל ואוכמניות (48 שקלים). במקום מגוון רחב של יינות, בירות וקוקטיילים.

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר