סגירת חורף במרכז העיר (צילום ארכיון: גלעד לוי)

הוארכה האפשרות להצבת סגירות חורף לעסקים עד אפריל 2027

העירייה הודיעה על הארכה משמעותית של האפשרות להצבת סגירות חורף בבתי עסק בעיר, במטרה להקל על בעלי העסקים בתקופה הביטחונית ולחסוך להם עלויות פירוק והתקנה. ההחלטה מצטרפת למתווה הסיוע העירוני לעסקים שנקבע עד סוף יוני 2026

פורסם בתאריך: 24.5.26 14:21

עיריית ירושלים הודיעה על הארכת האפשרות להצבת סגירות חורף בבתי עסק ברחבי העיר עד 30 באפריל 2027, זאת במסגרת צעדים שנועדו להקל על בעלי העסקים בתקופה הנוכחית.

מהעירייה נמסר, כי ההחלטה התקבלה באמצעות האגף לקידום עסקים, על רקע המצב הביטחוני והשלכותיו על הפעילות העסקית בעיר. בעירייה מסבירים כי המהלך נועד לאפשר ודאות תפעולית לעסקים, להפחית עלויות ולצמצם את הצורך בפירוק, הרכבה והתקנה מחדש של סגירות החורף לקראת העונה הבאה.

בעירייה מזכירים כי במהלך מלחמת שאגת הארי גובש מתווה סיוע ייעודי לבעלי עסקים בעיר, שתוקפו עד 30 ביוני 2026, וכעת הוחלט להרחיב את ההקלות גם בתחום סגירות החורף.

ראש העיר משה ליאון: "עיריית ירושלים רואה בבעלי העסקים מנוע צמיחה מרכזי של העיר. ההחלטה להאריך את האפשרות להצבת סגירות החורף נועדה להעניק ודאות, להקל על ההוצאות ולאפשר לעסקים להמשיך לפעול באופן יציב ורציף. נמשיך לפעול בכל הכלים העומדים לרשותנו כדי לחזק את העסקים המקומיים ולסייע להם בתקופות מאתגרות".

 

 

חבר הנהלת העיר ומחזיק תיק העסקים והרבעים אריאל בזיז: "אנחנו חיים את השוק, נפגשים עם האנשים ומודעים לכאבים ולקשיים שמלווים את בעלי העסקים בתקופה כל כך מורכבת. חרטנו על דגלנו שירות והפחתת בירוקרטיה ואנו נפעל תמיד כדי להקל ולשחרר חסמים מהשוק. בתקופה כזאת אנו צריכים להקל ולאפשר צמיחה, וצעדים כאלה בהחלט מסייעים".

 

 

 

תגובות

אין תגובות

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר