סיגל קליין וליאור פרץ ממסעדת צ'אקרה (צילום: מאיר אליפור)

ספיישל לחג: סיגל קליין יצאה לפגוש את ליאור פרץ ממסעדת צ'אקרה

מיוחד לקראת החג - סיגל קליין יצאה לפגוש את ליאור פרץ, ממסעדת צ'אקרה, שהכין קדרת צלעות טלה ותפוחי אדמה

פורסם בתאריך: 4.4.17 12:30

 

 

מתכון – קדרת צלעות טלה ותפוחי אדמה

מצרכים:

10 צלעות טלה

10-8 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לרבעים

4 בצלים בינוניים, קלופים וחתוכים לרבעים

כ־5 ענפי טימין

6 שיני שום קלופות

עלי סלק

ליטר ציר בקר

שמן זית

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

צורבים את הצלעות במחבת עם מעט שמן זית עד השחמה, ומסדרים בתבנית אפיה.

במחבת נוספת מטגנים במעט שמן זית את תפוחי האדמה, הבצלים והשום עד השחמה קלה.

מוסיפים את עלי הסלק וציר הבקר ומביאים לרתיחה, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

את תכולת המחבת מעבירים לתבנית עם הצלעות ומכניסים לתנור מחומם, 220 מעלות, ללא כיסוי, 20 דקות.

מנמיכים את חום התנור ל־160 מעלות ואופים שעתיים נוספות, ניתן להוסיף ציר במידת הצורך.

חג שמח ובתיאבון.

 

מסעדת צ'אקרה, קינג ג'ורג' 41, ירושלים, לא כשרה.

 

 

קדרת צלעות טלה ותפוחי אדמה של הצ'אקרה (צילום: מאיר אליפור)

קדרת צלעות טלה ותפוחי אדמה של הצ'אקרה (צילום: מאיר אליפור)

 

וליאור פרץ ממסעדת צ'אקרה (צילום: מאיר אליפור)

ליאור פרץ ממסעדת צ'אקרה (צילום: מאיר אליפור)

 

 

וליאור פרץ ממסעדת צ'אקרה ומנת הקדרה (צילום: מאיר אליפור)

ליאור פרץ ממסעדת צ'אקרה ומנת הקדרה (צילום: מאיר אליפור)

 

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר