השוהים הבלתי חוקיים שנתפסו במסתור בגג הרכב (צילום: דוברות המשטרה)
השוהים הבלתי חוקיים שנתפסו במסתור בגג הרכב (צילום: דוברות המשטרה)

תשעה שוהים בלתי חוקיים אותרו במסתור על גג רכב ממותג

לוחמי מג"ב עוטף ירושלים עצרו במעבר הטבעת נהג בן 22 ממזרח העיר, שעל פי החשד הסתיר תשעה שוהים בלתי חוקיים מאחורי דופן כפולה על גג רכב מסחרי ממותג

פורסם בתאריך: 31.3.26 08:13

לוחמי מג"ב סיכלו לפני זמן קצר (שני) ניסיון להברחת שוהים בלתי חוקיים לשטחי המדינה, במעבר הטבעת, בעקבות הכוונה מודיעינית של משרד החקירות והמודיעין של מג"ב עוטף ירושלים.

במהלך הפעילות נעצר חשוד שהגיע למעבר ברכב מסחרי הנושא מיתוג של חברת מזון קמעונאית מוכרת. במשטרה מדגישים כי החשוד אינו עובד בחברה.

בבדיקה יסודית שביצעו הלוחמים במקום, אותרה על גג הרכב דופן כפולה, שמאחוריה הסתתרו תשעה שוהים בלתי חוקיים שניסו להסתנן לשטחי המדינה.

נהג הרכב, תושב מזרח ירושלים, בן 22, נעצר והועבר להמשך חקירה באגף החקירות והמודיעין של מג"ב עוטף ירושלים.

במשמר הגבול מדגישים כי ימשיכו לפעול בנחישות ובאמצעים מגוונים לסיכול ניסיונות חדירה בלתי חוקיים ולשמירה על ביטחון אזרחי המדינה.

תגובות

אין תגובות

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר