פעילות משטרה בעיר העתיקה (צילום ארכיון: דוברות המשטרה)
פעילות משטרה בעיר העתיקה (צילום ארכיון: דוברות המשטרה)

דרמה בעיר העתיקה: מי תקף מתפללים בכותל?

שלושה קטינים ממזרח ירושלים נעצרו בחשד שתקפו קבוצת נערים במהלך תפילה באתר הרגיש בעיר העתיקה. תצפיתני "מבט 2000" זיהו את האירוע בזמן אמת והקפיצו כוחות. בית המשפט הורה על הארכת מעצרם של החשודים

פורסם בתאריך: 21.6.26 17:04

אירוע אלימות חריג ונפיץ בלב העיר העתיקה בירושלים: שוטרי מחוז ירושלים ביצעו הבוקר (ראשון, 21.6) מעצר מהיר של שלושה חשודים, בעקבות תקיפה מכוערת של מספר קטינים במהלך תפילה באזור הכותל הקטן – אתר בעל רגישות דתית וביטחונית גבוהה.

את האירוע זיהוו בזמן אמת תצפיתני מרכז השליטה "מבט 2000" של משטרת ירושלים, הסורקים את מצלמות האבטחה ברחבי העיר העתיקה באופן שוטף. בסרטוני האבטחה נראו מספר קטינים כשהם מותקפים באלימות בעת שהיו בעיצומה של תפילה במקום.

פעילות מבצעית מהירה ומעצר בלב הסמטאות

מיד עם זיהוי התקיפה על ידי התצפיתנים, הוקפצו למקום כוחות משטרה ולוחמי מג"ב הפועלים בגזרה. בפעילות מבצעית מהירה ונחושה בלב הסמטאות, הצליחו השוטרים לשים את ידיהם על שלושת החשודים במעשה: קטינים, תושבי מזרח ירושלים.

השלושה נעצרו ונלקחו מיד לחקירה אינטנסיבית במשרדי מרחב דוד של המשטרה. בהמשך היום, בעקבות חומר הראיות שנאסף נגדם, הובאו החשודים בפני בית משפט השלום בעיר, אשר נעתר לבקשת המשטרה והורה על הארכת מעצרם עד ליום רביעי הקרוב (24.6).

 

תגובות

תגובה אחת
תגובה אחת
  1. מי כותב כותרת? פרילנסר מהודו של מכיר את העיר?

    הכותל והכותל הקטן הם שני מקומות שונים.

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר