טירוף הכרטיסים למשחק גמר גביע המדינה של בית"ר ירושלים ביום חמישי הבא שבר שיאים. כ-10,000 אוהדים שמו את ידם על כרטיס למשחק מול הפועל באר שבע, כשרכשו מנוי לעונה הבאה בסכום גבוה משמעותית מהסכום של העונה שעברה. ונראה שזה עדיין לא מספיק או מספק. הרשתות החברתיות מלאות בפוסטים מבקשים, שלא לומר מתחננים, של אוהדים שמחפשים תחת כל עץ רענן כרטיס למשחק הגמר, הכל על מנת להבטיח מקום במשחק, שבסיומו עשויה בית"ר לחגוג זכייה שנייה בגביע בתוך שלוש שנים.
בשל כך, בעיריית ירושלים החליטו בשיתוף המועדון לקיים הקרנה חגיגית על גבי מסכי ענק באצטדיון טדי. הכניסה, כמעט מיותר לציין, תהיה חינמית. אמנם אין כמו הדבר האמיתי – נוכחות ביציע – אבל זו בהחלט אופציה מעניינת ומרעננת, שבה ניתן עדיין לצפות במשחק עם אלפי אוהדים אחרים. יצוין כי הדבר עדיין לא סגור הרמטית – ובכיכר ספרא עדיין עובדים על הפרטים האחרונים – אבל ל"כל העיר" נודע כי העניין סגור ב-98 אחוז.
כזכור, לפני כשנתיים התקיימה הקרנה חגיגית בגמר מול מכבי נתניה. העובדה שהגיעו אלפי אוהדים ביחד עם הניצחון היא שמניעה את העירייה לקיים הקרנה גם בגמר השנה – בתקווה שהתוצאה תהיה זהה – גביע נוסף לצהובים-שחורים.





תגובות