שוטרי מחוז ירושלים חוקרים מקרה חמור של ונדליזם בבניין מגורים וגניבת מזוזות ברחוב שטרן בקריית היובל. במסגרת החקירה נעצר חשוד, דייר בבניין, בשנות ה-50 לחייו, בחשד למעורבות באירועים.
על פי החשד, במהלך סוף השבוע תלש החשוד מזוזות מדלתות דיירים בבניין שבו הוא מתגורר. בנוסף, עלה חשד כי גרם לנזק כבד לרכוש בתוך הבניין, בין היתר באמצעות הצתת תיבות דואר ואופניים.
חקירה מהירה שנוהלה על ידי שוטרי תחנת מוריה הובילה לאיתור זהותו של החשוד ולמעצרו במהלך הלילה. היום צפויה המשטרה לבקש מבית המשפט להאריך את מעצרו, לצורך המשך פעולות חקירה.
מהמשטרה נמסר: "מעבר לעובדה שמדובר באירוע פלילי חמור שעלול היה להסתיים באסון, החשוד פגע באופן מכוון גם בתשמישי הקדושה הפרטיים של דיירי הבניין. נמשיך לפעול בנחישות נגד פגיעה ברכוש הציבור והפרט, ונבצע את כלל הפעולות הנדרשות למיצוי הדין עם החשוד במעשה הבזוי".





אני
איזו ידיעה זאת?
אין הסבר למה עשה את זה? או לפחות מה הוא טוען?