סיגל קליין ואילן גרוסי (צילום: מאיר אליפור)
סיגל קליין ואילן גרוסי (צילום: מאיר אליפור)

מנת חג אביבית: סיגל קליין יצאה לפגוש את אילן גרוסי, הסרטון בפנים

מיוחד לקראת החג - סיגל קליין יצאה לפגוש את שף אילן גרוסי, בעלי מסעדת סאטיה, שהכין מנת סשימי אביב

פורסם בתאריך: 3.4.17 12:34

 

מתכון  – סשימי אביב
מצרכים: 
פילה של דג ים לבן, בלי עור ובלי עצמות – לוקוס, אינטיאס או מוסר ים.
מלח ים
שמן זית איכותי
לימון טרי
שקדים ירוקים
אפונים טריים
גרגרי חומוס טריים (חמלה מלאן)
זיתים מרוקאיים או זיתי קלמטה מגולענים
עגבניות שרי
עלי מיקרו
כוסברה או סלרי
פלפל חריף למי שאוהב
אופן ההכנה:
לחתוך את הדג לפרוסות דקות ולסדר על הצלחת.
לכסות קלות את הדג בשמן זית איכותי.
להוסיף מלח ים איכותי.
לטפטף מיץ לימון טרי.
להוסיף שקדים ירוקים חצויים,
אפונים טריים
וגרגרי חומוס טריים (חמלה מלאן) שנחלטו במים חמים ועברו למים קרים.
ממשיכים להוסיף – זיתים מרוקאים או זיתי קלמטה מגולענים,
סוחטים קצת עגבניות שרי מעל,
מקשטים במיקרו עלים, כוסברה או סלרי.
בתיאבון!
מסעדת סאטיה, קרן היסוד 36, ירושלים, לא כשרה. 
סשימי אביב של אילן גרוסי (צילום: מאיר אליפור)

סשימי אביב של אילן גרוסי (צילום: מאיר אליפור)

 

סשימי אביב של אילן גרוסי (צילום: מאיר אליפור)

סשימי אביב של אילן גרוסי (צילום: מאיר אליפור)

 

כל הירוקים למנת סשימי אביב (צילום: מאיר אליפור)

כל הירוקים למנת סשימי אביב (צילום: מאיר אליפור)

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר