מרכוס גרשקוביץ', מסעדת אנג'ליקה (צילום: מאיר אליפור)
מרכוס גרשקוביץ', מסעדת אנג'ליקה (צילום: מאיר אליפור)

הסרטון שיגרום לכם להיות רעבים: סיגל קליין ומרכוס גרשקוביץ'

מיוחד לפסח - סיגל קליין יצאה לפגוש את שף מרכוס גרשקוביץ', ממסעדת אנג'ליקה, שהכין ספייריבס טלה

פורסם בתאריך: 5.4.17 12:16

 

מתכון  – ספייריבס טלה

מצרכים:
חזה טלה 1 קילו
מעט טימין
2 שיני שום קצוצים גס
פלפל שחור גרוס
כף דבש
5 כפות שמן זית

ציוד:
תבנית עם רשת פנימית
נייר כסף
כוס מים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים (פרט למים) יחד ומורחים את החזה .
יוצקים את המים בתבנית מניחים את הרשת ואת הבשר.
סוגרים היטב בנייר כסף ומבשלים 4 שעות ב-110 מעלות.

לזיגוג אחרי שמוציאים מהתנור:
כף סויה
כף שום
פלפל צ'ילי חריף
כף דבש
פלפל שחור
טימין
כף מיץ לימון

בתיאבון!

מסעדת אנג'ליקה, רחוב ג'ורג' וושינגטון 4, ירושלים, כשרה. 

 

מרכוס גרשקוביץ', מסעדת אנג'ליקה (צילום: מאיר אליפור)

מרכוס גרשקוביץ', מסעדת אנג'ליקה (צילום: מאיר אליפור)

 

מרכוס גרשקוביץ', מסעדת אנג'ליקה (צילום: מאיר אליפור)

מרכוס גרשקוביץ', מסעדת אנג'ליקה (צילום: מאיר אליפור)

 

 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר