הפגנת חרדים קיצונים בירושלים (צילום ארכיון: דוברות המשטרה)
הפגנת חרדים קיצונים בירושלים (צילום ארכיון: דוברות המשטרה)

בשל הפגנת החרדים: צומת בר אילן וציר בר לב חסומים לתנועה

אלפי מפגיני חרדים חוסמים בשעה זו נתיבי תנועה בעיר, מקללים ומשליכים חפצים לעבר השוטרים. כוחות משטרה ומג"ב פועלים להדוף את מפירי הסדר במטרה להשיב את הסדר על כנו

פורסם בתאריך: 7.8.25 19:35

בשעות האחרונות פועלים שוטרי מחוז ירושלים ולוחמי מג"ב במספר מוקדי מחאות בירושלים בהשתתפות אלפי מפגינים, באזור צומת בר אילן, בכביש בר לב ובצומת הג'וינט.

מהמשטרה נמסר, כי לאחר שחסמו את נתיבי התנועה באזור צומת בר אילן, לפני זמן קצר, יצאו המפגינים תהלוכה מאזור צומת בר אילן לכיוון ציר בר לב, תוך שהם חוסמים את נתיבי התנועה, מקללים ומשליכים חפצים לעבר השוטרים.

לאחר שניתנה באזור ציר בר לב הוראת פיזור על ידי קצין משטרה בשל הפרת סדר בלתי חוקית, החלו כוחות המשטרה ומג"ב להדוף את מפירי הסדר במטרה להשיב את הסדר על כנו.

בשלב זה, צומת בר אילן וציר בר לב נחסמו לתנועת כלי רכב. כוחות המשטרה ומג"ב פועלים במקום, ותנועת כלי הרכב מופנית לצירי תנועה חלופיים.

תגובות

תגובה אחת
תגובה אחת
  1. יוני

    מי צריך לגייס אותם בכלל, תעיפו אותם לכל הרוחות, העיקר שיהיה קצת שקט.

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר