מאיר מיכה, מסעדת פינתי (צילום: פרטי)
מאיר מיכה, מסעדת פינתי (צילום: פרטי)

חומוס אחרי פסח – בעלי פינתי מאיר מיכה: "היה פה היום בית משוגעים"

מיכה: "אנשים לא נורמלים. נגמר לנו החומוס של הבוקר, נאלצנו להכין עוד חומוס במהלך היום"

פורסם בתאריך: 18.4.17 16:30

היום (ג'), אחרי שבעה ימים ימים ללא חמץ מיהרו הירושלמים לאכול את המאכל הלאומי – חומוס. מאיר מיכה, בעלי מסעדת פינתי הוותיקה ברחוב קינג ג'ורג' בירושלים מתאר כי המקום התמלא היום עד אפס מקום. "היה פה היום בית משוגעים", הוא מספר ל"כל העיר", "אנשים לא נורמלים. נגמר לנו החומוס של הבוקר, נאלצנו להכין עוד חומוס במהלך היום".

 

חומוס של מסעדת פינתי (צילום: פול סגל)

חומוס של מסעדת פינתי (צילום: פול סגל)

 

מיכה מוסיף ומספר כי גל האנשים יצא לנגב חומוס גם בשל מזג האוויר החמים: "היום היה מזג אוויר יפה וחזרנו לעבודה, ראיתי המון אנשים לא רק אצלנו אלא בכל המסעדות שמוכרות חמץ במרכז העיר. גם בשנים האחרונות התחילו יותר אנשים לשמור על פסח אז יותר מגיעים לאכול חומוס".

 

ויש גם פלאפל וצ'יפס, מסעדת פינתי (צילום: פול סגל)

ויש גם פלאפל וצ'יפס, מסעדת פינתי (צילום: פול סגל)

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר