השליח גונב פרטי לבוש (צילום: דוברות המשטרה)
השליח גונב פריטי לבוש (צילום: דוברות המשטרה)

הביא משלוח ועל הדרך גנב פריטי לבוש אינטימיים שנתלו לייבוש

שוטרי תחנת שפט בירושלים עצרו שליח בן 32, לאחר שעל פי החשד גנב פריטי לבוש אינטימיים שנתלו לייבוש בחדר מדרגות בשכונת פסגת זאב בזמן שביצע משלוח. החשוד אותר ונעצר לאחר חקירה מהירה

פורסם בתאריך: 18.3.26 08:49

שוטרי תחנת שפט במחוז ירושלים עצרו לחקירה שליח, בן 32 תושב בית חנינא, בחשד כי גנב פריטי לבוש אינטימיים במהלך ביצוע משלוח בשכונת פסגת זאב.

החקירה נפתחה בעקבות תלונה שהתקבלה במוקד המשטרה על אירוע שהתרחש בליל שבת האחרון. על פי החשד, השליח הגיע למסור הזמנה באחת הדירות בשכונה, וכאשר הבחין בפריטי לבוש אינטימיים שהיו תלויים לייבוש בחדר המדרגות הסמוך, החליט לקחת כמה מהם. על פי החשד, השליח הכניס את הפריטים לקסדה שלו, חבש אותה על ראשו ועזב את המקום.

שוטרי התחנה פתחו בפעולות חקירה מהירות, ובמהלך איסוף ממצאים בשטח הצליחו לאתר את החשוד. אתמול (שני) נעצר הוא והועבר לחקירה בתחנת המשטרה.

 

תגובות

אין תגובות

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר