הפועל ירושלים הודיעה היום (רביעי) כי יתר משחקיה במסגרת יורוקאפ יתקיימו בבלגרד ולא יחזרו לישראל עד לסיום העונה האירופית, זאת בעקבות החלטת הנהלת היורוליג על רקע המצב הביטחוני בארץ.
"לצערנו, הנהלת היורוליג עדכנה אותנו כי לאור המצב הביטחוני בישראל, התקבלה החלטה לקיים את יתר משחקי היורוקאפ בבלגרד עד לסיום העונה האירופית", נכתב בהודעת המועדון. "משמעות ההחלטה היא שהמשחקים לא ישובו להתקיים בארץ העונה".
עוד נמסר כי משחק רבע הגמר צפוי להתקיים ב־17 או ב־18 במרץ, כאשר המועד הסופי (והיריבה) ייקבע כשבוע לפני המשחק: "נעדכן מיד עם קבלת האישור הרשמי".
במועדון הדגישו את חשיבות הקהל בתקופה זו: "אנו מאמינים בלב שלם כי אתם הלב הפועם של המועדון. גם כשהמשחקים אינם מתקיימים בבית הטבעי שלנו, הנוכחות שלכם ביציעים משמעותית עבורנו יותר מתמיד. התמיכה שלכם בישורת האחרונה של העונה האירופית היא כוח אמיתי עבור הקבוצה בדרך להשגת היעדים שלנו".
בנוסף, נבחנת האפשרות לסייע לאוהדים להגיע למשחקים בסרביה ולתמוך בקבוצה כפי שכבר עשתה בעבר: "בהתאם להתפתחויות הביטחוניות וככל שהמצב יאפשר זאת, נפעל להעמיד לרשותכם טיסות מסובסדות לבלגרד, כדי לאפשר לכמה שיותר מכם להיות חלק מהרגעים החשובים הללו. הודעה מסודרת תצא בהמשך עם פרטים מלאים".





הפועל
הפועל ירושלים אהבת חיי לנצח